Hvad gør man?

Week 2 done!?

Haallou..

Så blev jeg sq færdig med uge 2 af min træning med Forsvaret så er der kun 6 uger tilbage af mit træningsprogram, haha lol. Men hvor føleles det bare godt hver gang jeg har trænet og kan mærke det i kroppen bagefter. I dag overraskede jeg faktisk lidt mig selv da jeg trænede, jeg fandt ud af at jeg kunne løfte min egen kropsvægt! Indrømmet at den øvelse jeg lavede ikke var den mest behagelige, men sådan er det altså!

Kender I ikke godt det at man bare for det så meget bedre mig selv efter engang hård træning, hvor man bare virkelig kan mærke at man bare har givet sig 110% og bare har kæmpet sig igennem selvom man hellere ville gi op?

Jeg skal træne igen på mandag næste gang, og det smarte er at jeg skifter med at træne core og styrke, så jeg ikke kommer til at overbelaste noget.. På den måde er man også sikker på at man rammer alle muskel grupper hvilket er vigtigt når man træner..

I kan læse i et indlæg jeg lavede tidligere hvilke apps jeg bruger, I kan finde indlægget her: http://lifeofmarielouise.dk/min-traening/

No Pain No Gain IMG_0350 IMG_0270 IMG_0271

XOXO ML

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad gør man?