Ludermanifestet…

Træn sammen med din kæreste..

Halløj peeps..

På opfordring fra en veninde vil jeg fortælle lidt om hvordan det er at træne sammen med min kæreste og hvad vi laver når vi er nede og træne. Vi bestemte os for at begynde at træne sammen, fordi det ville være sjovere end at træne alene og så vi kunne motivere hinanden til at komme i gang. Vi følger et program som jeg har på min telefon (vi træner i Fitness World og bruger derfor deres app), jeg har sat programmet til at jeg gerne vil tabe mig og der kommer så nogen øvelser vi skal lave og hvor mange gentagelser eller minutter vi skal gøre det i.

Lige ud fra hvilket program man vælger, der er nemlig forskellige at vælge imellem, varierer opgaver selvfølgelig også. Lige nu cykler vi, styrketræner og går/løber på løbebånd. Programmet er til 1 times træning 2 gange om ugen og man kan jo altid vælge at træne længere tid end de hvis man ikke synes at det nok. Vi synes at det er rigtig fint lige her i starten, hvor vi stadig er ved at komme ind i rytmen med at træne.

Herunder kan I se billeder, af de forskellige ting vi laver når vi er nede og træne. Der står også hvor gentagelser I skal lave eller hvor mange minutter i skal cykel eller gå/løbe på løbebånd.

Et godt råd er, at hvis I ikke ligger på samme niveau når det kommer til træning, at I så finder hver jeres program at følge, I behøver ikke nødvendigvis følge det samme træningsprogram. For denne ene kan jo sagtens fysisk være længere fremme end den anden.

Jeg vil en af dagene skrive om lidt andre træningsmetoder og hvad man kan gøre, hvis man ikke har mulighed for at træne i et center, men stadig gerne vil træne derhjemme..

XX

img_0472 img_0473 img_0474 img_0475 img_0476 img_0477

XOXO ML

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ludermanifestet…