SÅ er jeg tilbage på bloggen igen!!

Summer is here!!

Heey Ladiies!!

Jeg er sq så glad i dag og ved I hvorfor? Nej, det gør I nok ikke. MEN det er altså fordi sommeren har meldt sin ankomst! Det synes jeg altså er vildt lækkert, jeg er uden tvivl sommer menneske.. Jeg elsker alt ved sommeren, jeg kommer aldrig til at blive vinter person. NOT GONNA HAPPEN! Så derfor er jeg ekstra lykkelig over at sommeren endelig er her, for det betyder, kjoler, shorts, bikinier og stranden. Så det endelig slut med lange bukser, store trøjer og vinterjakker.

I anledningen af at det er blevet varmere, har jeg fundet lidt lækkert frem til jer.

Vil gerne vise jer, hvad jeg tænker jeg skal have købt. Jeg skal nemlig have en masse nyt, da jeg ikke kan passe så meget af det jeg har liggende, da en del af det er nogen år gammelt.

Har blandet lidt fra både Nelly og NA-KD, da det er mine to yndlings sider at finde tøj på.

Indeholder affiliatelinks
  1. Silky Savannah Jumpsuit
  2. Bendita Jumper
  3. Ojap Jumpsuit
  4. Wrap Playsuit
  5. Strappy Skater Dress
  6. Sweetheart Printed Skater 

summer-1

XOXO ML

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅ er jeg tilbage på bloggen igen!!