Hvad sker der i mit liv lige nu?

Snullertur for the win!

Heej..! ❤️

Mig og min dejligste veninde Stephanie elsker a kører aften snuller, der blir snakket og grinet.. Det er bare noget a det bedste, vi elsker a kører Nordfyn rundt og kører et smut forbi Maccen eller noget i den stil.. Vi elsker a hører høj musik og synge med, og der er bare ingen a os der ka synge haha.. Oh dear!

Det skifter med hvem a os det er der kører da vi begge har kørekort, så nogengange kører jeg og andre gange kører hun.. ❤️

Ka I os li a kører snuller og har I nogen sjove historier fra jeres turer. Smid dem i kommentaren..

Myys 🚗💨❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad sker der i mit liv lige nu?