Hvad hører jeg lige for tiden?

Skoletræt? Du ikke den eneste..

Heej..

Jeg tænkte jeg ville lave et indlæg om hvordan jeg tackler alt det skole halløj der..

Jeg har jo efterhånden gået i skole længe, og ja, det har de fleste vel. Og ja, jeg indrømmer gerne at jeg er vildt skoletræt, men jeg kæmper alligevel videre og det er nogen dage hårdere end andre! Sidste år afsluttede jeg 2 år på HG med nogle gode karaktere og troede faktisk det var butiks vejen jeg ville gå, men efter jeg havde været til Forsvarets Dag sidste år inde hos Forsvaret, og jeg fandt ud af at jeg var egnet til at kunne komme ind som værnepligtig, fandt jeg hurtigt ud af at det var det jeg hellere ville. Det var det jeg brændte for, så da jeg valgte at underskrive kontrakten om at komme ind kunne jeg også sagtens mærke, at det var det her jeg ville helt 100%.

Men da der var et år til at jeg kunne komme ind valgte jeg, at starte på HF hvor jeg kunne læse op på lidt fag, så jeg havde noget at lave i det år jeg skulle vente på at komme ind.

Og selvom jeg nogen gange bare virkelig ikke gider, er jeg faktisk virkelig glad for at jeg startede. Jeg har fået nogen gode veninder, som jeg har det sjovt med. Og har en masse gode minder med og det ville jeg ikke have unværet for noget som helst.

Så man kan bekæmpe det at være skoletræt på mange måder, en af dem og den bedste: Det er at have nogen gode veninder man glæder sig til at komme over og se. Og den anden, du har nogen gode lærer, der er gode til at undervise dig og som gør det, det vær for dig at komme i skole. Hvis ikke du har det.. Kan jeg godt forstå du bliver skole træt.

IMG_9743

Som sagt, jeg er vidst ikke den eneste der er skoletræt..

IMG_7133

Vores selfie-game er altid strong i skolen.. 😉

 IMG_9910

XOXO ML

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad hører jeg lige for tiden?