Must haves - Girl Gang

Serier jeg ser lige for tiden..

Heej..

Alle som kender mig, og hvis man har læst med tidligere på bloggen så elsker jeg at se serier. Jeg skifter meget rundt i hvilke serier jeg ser og nogen serier ser jeg om igen, imens jeg venter på den næste sæson af en serier kommer enten på DVD eller på streaming sider. Jeg har faktisk gang i vildt mange serier lige for tiden, meen nogen af dem venter jeg på at næste sæson kommer og det er altså noget jeg bare ikke har tålmodighed til. Synes sådan noget kan tage viildt lang tid. Det jo så enten fordi de er igang med at filme næste sæson eller fordi den kører i USA eller lige er blevet færdig med at blive vist på TV i USA og så skal den lige på DVD først og så videre til Danmark. Det tager rigtig tit vildt lang tid inden nye sæsoner af en serie kommer på streamingtjenester i forhold til på DVD, så ofte ender jeg med at købe den fordi jeg simpelthen ikke kan vente.

Så her for I lige en liste over hvilke serier jeg ser lige pt., hvor I kan se dem henne online og hvor I kan købe dem henne online.

affiliate
Reklame, jeg markere også som reklame da jeg gør reklame for Viaplay og Netflix i dette indlæg SKAL dog lige sige at jeg IKKE tjener penge på det, kun på de links der fører videre til CDON.com derfor også markeret affiliate.
 1. Pretty Little Liars kan ses her (kun til sæson 5) og købes her (fra sæson 1-6)
 2. Bones kan ses her (kun til sæson 10) og købes her (fra 1-11, link til box med sæson 1-8)
 3. Empire kan ses her (sæson 1-2) og købes her (kun sæson 1, sæson 2 kan reseveres)
 4. Suits kan ses her (sæson 1-4) og købes her (sæson 1-5, sæson 6 kan overvåges)
 5. Unforgettable kan ses her (sæson 1-4) og købes her (sæson 1-4)

Det her er lidt af det jeg ser lige for tiden. Har valgt de 5 serier jeg ser allermest lige pt. Håber I finder noget I også vil kunne lide..

2 kommentarer

 • Maja

  Hej Marie Louise! Tjener du egentlig penge på din blog, har lagt mærke til du skriver affiliate på dine sidste mange indlæg 😳 Ellers fin blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Louise

   Hej Maja.
   Nej,li nu gør jeg ikk da det er meget ny opstartet a jeg ka bruge affiliate links. Men jeg ejer min blog dvs. jeg har købt domænet og købt retten til a må bruge affiliate links og tjene penge på a lægge linksene op osv. håber det besvarer dit spørgsmål 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Must haves - Girl Gang