Snullertur for the win!

SÅ er der ikke længe til!

Heej alle sammen!

Jeg har sq så travlt lige for tiden og det er derfor der er lidt stille på bloggen. Jeg har simpelthen så travlt med at gøre mig klar til på mandag, hvor jeg skal møde oppe på kasernen. Det er simpelthen så vildt at tænke på at det allerede er lige om lidt. Det år er satme gået stærkt. Synes næsten det kun var en måned siden jeg fik af vide at nu var det officelt, at jeg skulle ind som værnepligtig..

Jeg glæder mig HELT vildt, men samtidig er jeg også helt vildt nervøs. Det jo lidt lissom en første skoledag, bortset fra det jo ikke er første skoledag og det er noget helt andet end skolen. Men det bliver virkelig fedt at komme igang.

Jeg vil så vidt muligt opdatere bloggen hver anden dag, kan ikke love det bliver hverdag, da jeg ikke rigtigt ved hvordan min hverdag kommer til at se ud endnu.
Der vil også snart komme flere indlæg med outfits, min lejlighed og træning.
Håber I nyder jeres ferie, jeg nyder min og vil nyde det sidste af den i fulde drag!
Kyys ML

13775338_10208264356280010_149540424338145189_n

Da der var 6 dage tilbage <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snullertur for the win!