Velkommen til min blog!

Opstart på Superligaen!

Heej..!

Ja, jeg er jo kæmpe fodboldfan og jeg elsker at se fodbold og være på stadion. Jeg har været fan af OB og fodbold siden jeg gik i 5-6.klasse. Det er den fedeste følelse at sidde inde på stadion eller at stå oppe på Stiften sammen med alle de andre fans og råbe slag sange og vise vores hold at vi står bag dem.

IMG_8400

Rasmus Festersen nede og hilse på fans efter kamp..

Idag sparker OB og AGF kampen igang, hvilket de gør på hjemmebane dvs. her i Odense. Dsv. havde jeg ikk mulighed for at komme ind og se dem spille, hvilket jeg er lidt ærgelig over. Så bliver nød til at se det i TV i stedet. Så det er hva min fredag kommer til at gå med..

Go’ fredag..

IMG_8156

OB’s målmand Koval og jeg.. Efter en kamp mod BIF..

IMG_5471 IMG_5472
XOXO ML

XOXO ML

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til min blog!