Update på huset..

Nu vi snakker om ligestilling..

Hey ladies..

Vi har vidst alle sammen opdaget den debat der fra tid til anden raser omkring, ligestilling mellem mænd og kvinder. Det er vidst heller ingen hemmelig på hvor mange, områder ligestillingen halter langt bagefter. Det mest aktuelle er nok, den debat der raser mellem DBU og Spillerforeningen, der prøver at forhandle en ordentlig aftale på plads for vores kvindelandshold.

Altså det kan simpelthen ikke passe, at de spiller så godt som de gør. De vinder sølv i EM og alligevel vil DBU stadig ikke betale dem hvad de er værd eller anerkende dem som værende deres arbejdsgiver, som de gør med mændene. Det viser hvor langt bagud deres mentalitet er i forhold til så mange andre lande. Herrelandsholdet har endda tilbudt at give 150.000 er deres års løn til kvinderne så de kunne få flere penge i løn. De mister jo utrolig mange penge dem, der er nød til også at have arbejde ved siden af deres sport for at kunne leve til vejen og dagen. I Norge er der lige blevet lavet en fantastisk lønstigning til kvinderne, hvor mændene, har givet en del af deres løn, så kvinder kunne få flere penge og de ser det som værende, det eneste rigtige. Hvilket de danske mand også synes, de synes faktisk også at kvinderne er mere værd og derfor også burde have den anerkendelse fra DBU..

Så hvorfor er det så svært for DBU, bare at sige ”Okay, vi gør det. Det en aftale?” Skal kvinderne virkelig stadig hver dag og hele tiden, kæmpe en hård kamp for anerkendelse, samtidig med at de skaber prestige omkring sig selv ved at vinde kampe.

KOM IND I KAMPEN DBU!!

2016_kvindea_jubel_sverige

XOXO ML

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update på huset..