Mine tattoos..

Når tingene ikke lige går som man håbede..

Heej..

Sorry, det er så længe siden jeg har haft opdateret min blog. Grunden er at jeg jo var startet som værnepligtig og derfor har haft vildt travlt hele tiden, og været så træt om aftnen at overskudet desværre ikke lige var der til det.

Desværre skete det uheldige, min stress vendte tilbage (jeg gik ned med stress for et par måneder siden). Det var virkelig en voldsom og ubehaligt situation for mig, det udviklede sig lidt voldsomt i mandags i forhold til hvad jeg har prøvet før, jeg brød hele tiden sammen og græd voldsomt meget, det var simpelthen bare en rigtig lorte dag og bare øv. Jeg tog en snak med en af de overordede om aftnen, og jeg blev nød til at tage et rigtig svært og hårdt valg. Jeg valgte at stoppe min værnepligt og tog hjem igår, da det pres vi bliver udsat for hverdag ikke var et pres jeg kunne rumme lige nu psysisk da, jeg stadig desværre ikke helt er kommet mig over min stress. Jeg har lært efter første gang, at jeg er nød til at lytte til hvad min krop den fortæller mig og stoppe mens legen den er god. Så nu skal jeg have fundet noget arbejde, hvor jeg passer godt ind, men hvor jeg ikke bliver udsat for en alt for pressende hverdag og så komme mig over min stress.

Har nogen af jer prøvet at have stress? Eller føler du har det, f.eks. har symptomer på det.

Mit råd til jer der føler en begyndelse til stress: Lyt til din krop, gear ned og gør hvad DU har lyst til og ikke føler at du SKAL. Så skal det nok gå, selvom det kan føles rigtig svært i starten.

Love and protect yourself, you’ve only got one you <3

Myys ML

XOXO ML

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine tattoos..