Hvordan mødte Mathias og jeg hinanden?

Når der bare ikke er noget der passer..

Hej alle sammen.

Kender I det når man kan gå fra den ene butik til den anden og man kan bare ikke finde nogen der f*cking passer.. Det kan bare være så skide fustrende at have den følelse, når man kommer ind i en tøj butik og du prøver et par bukser f.eks. i L eller XL og lortet fandme bare føles som en M eller S, jeps jeg kender nemlig lige præcis den følelse. Jeg ved godt jeg ikke er super mega tynd påstår jeg heller ikke jeg er, jeg har store lår, en stor numse, en lidt stor mave og fandme også store bryster. Jeg er også så heldig at have bedre skuldre, så jeg kan bare ikke passe det samme som andre piger da både skuldre og patværk skal kunne være der..

Jeg kender andre piger på min alder der har samme problem som mig, de kan heller ikke gå ind i en butik og købe noget de kan passe..

Vi stiller alle det samme spørgsmål, hvorfor lave tøj der slet ikke kan passe en L eller XL, men kun en M eller S? Størrelserne er gået fra at være normale, til at være meget små..

Så kan man nemt sige ”Jamen, du kan da bare tabe dig eller købe tøj i butikker til kvinder i større størrelser”, MEN hvorfor skal man tabe sig hvis man bare af natur har former? Jeg er i gang med at tabe mig ikke, fordi det er nødvendigt men fordi jeg ikke føler mig tilpas i min egen krop og gerne vil tabe lidt kilo, så jeg igen kan være glad for hvad jeg ser i spejlet.

Tøjproducenter burde få øjnene op og indse de fleste piger i dag har former, de er ikke alle xxs eller xs, gå ind i hvilken som helst butik gå tøjet igennem og så kig/tæl hvor meget tøj der er xxs, xs eller s og så tæl hvor meget der er L eller XL eller for den sags skyld XXL, det er fandme ikke meget der er i den størrelse det er fuldstædigt latterligt..

Så vil jeg bare hellere købe tøj på nettet, for der er det sku nemmere at finde noget man kan passe..!!

XX

XOXO ML

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan mødte Mathias og jeg hinanden?