Kylie Cosmetics

Must haves – Girl Gang

Heey Ladies.

Tænkte lige at jeg ville lave et indlæg, med must haves. Jeg elsker tøj og sko, ligesom de fleste andre piger gør. Så tænker jeg lige vil vise nogen af de ting jeg har tænkt snart skal hjemme og hænge i mit skab og sko der skal stå fremme, hehe. Jeg er helt ville med kjoler og stilletter, så det er noget af det jeg kan bruge rigtig mange penge på, når jeg shopper. 😉

Lige idag, vælger jeg mine must haves fra Nelly, jeg seriusly elsker Nelly.com og det er en af de sider jeg elsker at købe tøj/sko fra og har shoppet der mange gange og ved at det er noget jeg vil komme til mange gange igen.. <3

affiliate

Tøj2

  1. Fitoy Jumpsuit findes her
  2. Your Way Ls Dress findes her
  3. Off Duty Dress findes her
  4. Block Track Sole Sandal findes her
  5. Plain Platform Sandal findes her
XOXO ML

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kylie Cosmetics