Week 2 done!?

Mit kærlighedsliv..

Kender I det der når ens veninder spørger: “Når hvordan går det så med dig og fyrerne?”..

Jaa, det jo et godt spørgsmål, og jeg for det bare SÅ TIT.. Sjovt nok, er svaret det samme hver gang, joo det går da.. Jeg bestemte mig for noget tid siden at jeg hellere ville fokusere på mig selv, min skole og at jeg snart skal ind til Forsvaret. Jeg føler ikke rigtig lysten til at skulle have en kæreste lige nu eller at jeg har tiden eller lysten til at lede efter en. Jeg har simpelthen brændt nallerne så mange gange (hvem har ikke det?), og det gør bare at jeg vælger at fokusere på mig selv. Ikke sagt at jeg ikke på et tidspunkt gerne vil have en kæreste. MEN jeg har ikke lysten til at skulle til at få en kæreste nu hvor jeg snart skal ind og være værnepligtig, jeg har ikke lyst til at skulle stå til ansvar og tænke på hvordan han ville have det hvis jeg ender med at skrive kontrakt, jeg vil bare gerne kunne gøre det.. Jeg ved godt det kan lyde barsk og det har intet at gøre med jeg er egoistisk eller noget, jeg synes bare det er synd for ham (altså hvis der var en ham). Jeg kommer ikke til at være hjemme særlig tit og når jeg så endelig er, er jeg sikkert mega træt.

Jeg har en veninde der har bestemt sig for at finde min næste kæreste og det synes jeg da er ret sjovt, men hun ved også godt at jeg lan være kræsen og jeg ikke vil have en lige nu. Men det mener hun jeg skal, haha..

Det værste ved at være single, er at jeg snart står tilbage som den eneste af mine tætte veninder ikke har en kæreste, og det er jeg egentlig ret okay med for jeg har jo selv valgt det. Mine veninder har været heldige at finde fyrer de kan lide og som kan lide dem, og som ikke er idioter. Det ved jeg også at jeg kommer til en dag.. <3

Jeg har været forelsket sådan rigtigt og det var virkelig hårdt for mig, for han følte ikke det samme for mig.. Men det sker og jeg skal nok en dag finde en der elsker mig lige så højt som jeg elsker ham og indtil da er jeg glad for at være mig selv..
Man behøver ikke en kæreste for at være lykkelig..<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Week 2 done!?