Oprah Winfrey - Golden Globes speech..

Mine yndlings serier lige nu..

Haalløøj alle sammen!

Jeg tænkte jeg ville skrive om hvilke serier jeg elsker at se lige for tiden. Da jeg lige nu går derhjemme og derfor har en del tid, elsker jeg at bruge noget af den på at se serier, jeg elsker at se serier og har jeg faktisk elsket siden jeg var yngre, der findes bare intet bedre end at føle sig opslugt af en serie, følge de forskellige karakterer og deres historier, Uh det er altså spændende og jeg elsker bare at leve mig ind i det..

Lige for tiden ser jeg lidt forskelligt, lidt forskellige steder, så her kommer der lidt serier jeg ser og hvor I kan se dem..

(Dette indlæg indeholder reklame)
  1. Real Housewives of Beverly Hills ses på HayU
  2. Scandal ses på Viaplay
  3. Bones ses på Netflix
  4. Friends ses på Netflix
  5. Keeping Up With The Kardashians ses på HayU
  6. Masterchef ses på Viaplay

Det her er hvad jeg ser lige nu, stay tuned og læs hvilke film jeg elsker at se og hvilke bøger jeg aldrig bliver træt af og læse..

XX

 

rhobh

XOXO ML

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oprah Winfrey - Golden Globes speech..