Back to school tomorrow..

Min yndlings serie lige nu: Empire

Hej alle..

Jeg tænkte lige jeg ville skrive en anmeldse om man vil, af min yndlingsserie lige nu, jeg elsker at se serien Empire, den er virkelig fed og den kan ses af alle hvis man elsker musik, drama og intriger..

Hvad handler serien om?:
Serien handler om en familie, der lever af at lave musik. I serien møder vi Lucious Lyon, familiens overhoved egoistisk som bare heleved, men han elsker dog sin familie. Han viser det bare på en meget mærkelig måde. Han startede allerede som rapper i en ung alder. Han var gift med Cookie Lyon, som producerede hans musik da de var unge. Hun blev dog taget for narkohandel og har siddet i fængsel i 17 år, hun bliver løstladt i 1- afsnit af serien. De har sammen de tre sønner Hakeem Lyon, der er den yngste af de 3 som kæmper med at finde sin plads i livet, han lever et vildt liv med fester og druk. Han vil dog gerne finde kærligheden, Jamal Lyon er den mellemste af de 3 han er også homoseksuel og det acceptere hans far ikke og han vil bare gerne være sig selv, og han springer ud mid season 1 og til sidst har vi André Lyon, der lider af en psyskisk sygdom og som kæmper sin røv i laser for at blive accepteret af sin far, han er gift med Rhonda Lyon.
Igennem de to første sæsoner følger vi deres kampe om magt, penge og kærlighed.

Hvad synes jeg om serien?:

Jeg synes det er en mega god serie og jeg elsker at følge med i de forskellige personers liv, man lærer dem at kende på forskellige måder, man kommer til at holde af dem alle, trods deres fejl og oveni det er det virkelig god musik de laver. Klart en serie jeg vil anbefale at se. Man kan se de 2 første sæsoner på Viaplay, anden halvdel af sæson 2 kommer på Viaplay på torsdag. Kan ikke vente med at se hvad der sker.

Alle sangene kan høres på Spotify

Empire_TV_Series-446833948-large empire Empire_M01_Family_900x506

XOXO ML

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back to school tomorrow..