5 ting jeg elsker og hader ved at bo alene..

Min lækre frokost idag..

Haaluu alle sammen..

Idag da jeg kom hjem lavede jeg en rigtig lækker pastasalat, jeg havde nogen rester med nogen kyllingetern og lidt grøntsager, så jeg tænkte jeg ville bruge dem i en pastasalat og det var rigtig lækkert.

Så hvis I har lyst til at prøve at lave den så skal I bare bruge, nogen grøntsager og kyllingetern, jeg havde købt nogen på tilbud i Netto de var ikke de bedste jeg har smagt, men var finde nok. Jeg blandede det med agurk, majs, salat og peberfrugt. Det hele blev varmet hurtigt på panden, for at det ikke skulle virke kedeligt efter at have været i køleskabet. Og så tilføjede jeg bare pastaen efter. mmh det var altså lækkert!

IMG_0130 IMG_0131

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting jeg elsker og hader ved at bo alene..