Opstart på Superligaen!

Me and my better half..

Hii..

Weekenden starter jo idag.. Det jo fredag.. Og må sige jeg glæder mig helt vildt meget til imorgen, for der skal jeg nemlig være sammen med min bedsteveninde og det skal nok blive rigtig hyggeligt, vi skal bare rigtig hygge os og lave alle mulige skøre ting, som vi plejer haha.. Mig og OA (Laura) har været bedsteveninde i snart 3 1/2 år, vi lærte hinanden at kende imens vi gik på HG begge to. Vi er som pot og pande, vi opvejer begge hinanden meget godt, hun er sådan en rigtig sportsfreak (ment på en sød måde) hvor jeg måske ikke går lige så meget op i det som hun gør, hun springer trampolin og det er hun MEGA vild til, elsker at se hende springe..

Når hende og jeg er sammen, ved vi aldrig hvad der kommer til at ske. Altså vi ender tit med at tage i byen, uden det egentlig var det vi havde planlagt, haha. Vi er simpelthen så skøre, men hold kæft vi har det sjovt når vi er sammen.

Og hun er sku min bedste veninde og elsker hende over alt på jorden!! <3

IMG_0378

Shoe twins..

IMG_9149

Lille mysser til min dejlige Plys Bjørn.. Billede fra nytårsaften. <3

IMG_9241 IMG_9242 IMG_0436

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opstart på Superligaen!