Nyt hus, ny start, nyt kapitel i mit liv..

Ludermanifestet…

Hej damer!

Jeg er lige nu i gang med at læse den bog, som Girl Squad aka. Twerk Queen Louise, Nikita Klæstrup og Ekaterina Krarup Andersen har skrevet..

Jeg må sige det er en utrolig spændende bog og mange af tingene der står i er faktisk ting jeg ikke vidste, men også mange ting jeg kan nikke genkende til at have oplevet. Det er bog der virkelig sætter lys på, det at være kvinde dagens vil ikke sige Danmark, men faktisk bare dagens verden. Vi kvinder bliver udsat for SÅ meget chikane og slutshaming.

Jeg synes det er super fedt, at de her 3 unge dejlige og smukke kvinder har valgt at skrive den her bog og kører os andre opmærksomme på de her ting og faktisk sige: ”Hey, vi er ikke dumme bare fordi vi ser godt ud!”

Mange har en masse meninger om, hvordan man skal se og være når man er kvinde, det gælder på mænd og kvinder. Der er ingen andre end dig selv, der skal bestemme hvordan du er kvinde!

Seriøst piger, køb den læs and stand up for yourself and your fellow women.!

ludermanifestet

XOXO ML

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt hus, ny start, nyt kapitel i mit liv..