Ung mor, depression & familie..

Kostråd – på min måde..

Heeej alle sammen..

Jeg havde en veninde der spurgte om jeg ikke vil lave et indlæg omkring kostråd og jo, det vil jeg da gerne, men det bliver gjort en smuuule anderledes end hvordan man egentlig rigtig burde gøre det, da jeg ikke er kostvejleder eller noget i den stil. Jeg vil fortælle jer om hvad jeg har draget af erfaring omkring kost.

Jeg elsker som så mange andre, at spise Mac Donalds, pizza, slik, chips og aaalt muligt andet klamt jeg kan komme i nærheden og puuh hvor har jeg opdaget hvor dårligt det er for mig. Jeg er begyndt at ændre på vores madvaner herhjemme, vi er begyndt at spise mere økologisk end vi gjorde før og ja, helt sikkert og jeg kan mærke forskel på de dage hvor jeg har spist ordentligt og de dage jeg ikke har..

SÅ her kommer mine råd til jer mine goes and NO goes!

Goes:

Grøntsager, fuldkornspasta/spaghetti, frugt, smoothies, vand MASSERE af vand, nødder, kød (ikke for meget af det), fisk hvis man kan lide det jeg spiser kun, torskerogn, tun og makrel i tomat. Rejer elsker jeg mums!

NO goes:

Chips, slik, is, pizza, Mac D mad, Carls Jr, sodavand, saftevand, altså bare ALT der er usundt, det går bare ikke i spænd for mig, jeg bliver vildt dårlig når jeg spist det, ondt i maven kvalme og mega oppustet, så det er noget jeg prøver at holde mig fra. Det sker at jeg falder i og ja i weekenden spiser jeg meget af det, men nøj hvor jeg fortryder det bagefter. Det er også noget jeg er begyndt af overveje om det er det værd at spise, når jeg faktisk for det så dårlig som jeg gør..

Men altså mit råd til jer, det er find ud af hvordan I har det efter de forskellige ting i spiser. Vi alle er forskellige og reagere forskelligt på mad. Jeg elsker junk, men bliver så dårlig af det og er så træt af og se hvad det gør ved min krop, så vil jeg faktisk ærligt hellere undvære. Jeg slipper det nok aldrig helt, men er i gang med at skære ned på den og så vidt muligt holde det til weekenderne..

Det var mine råd til jer, håber at I kan bruge det til måske at få en sundere hverdag selv. Jeg skal nok smide nogen opskrifter op til ting jeg godt kan lide at spise i løbet af dagen af sunde ting.

XX

food1

XOXO ML

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ung mor, depression & familie..