1887

It’s my little brows birthday!

Heej alle sammen..

I dag er det min lillebrors fødselsdag han bliver 16 år. Må sige at det er lidt vildt, mig og min lillebror var som tvillinger da vi var mindre fordi vi ligner hinanden så meget, og vi siger til tider stadig til folk at vi er tvillinger og han er lige så gammel som mig, det er ret sjovt, for stortset alle tror på det haha.

Jeg glæder mig til at fejre ham, desværre bliver det ikke i dag da han skal arbejde til meget sent. Men han og jeg skal ud og spise brunch en af dagene for det har han fået i gave fra vores farmor, så det skal nok blive luks. Jeg har givet ham en shoppetur, inkl. hans julegave hvor vi ska ud og spise og bio, så det har vi smidt oveni. Så vi tager li en hel dag sammen, yesyes <3

Loove

Han er min mand og den eneste dreng jeg vil lade snakke lort til mig. For jeg elsker ham overalt på jorden, han er nemlig min lillebror og faktisk min eneste lillebror..

Love him to the moon and back! <3

12794602_10207282167965916_2940484622395876649_n

XOXO ML

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1887