Mine yndlings serier lige nu..

It Works! Cleanse hvad er det?

Hej alle sammen!

Jeg tænkte jeg ville skrive et indlæg om hvad den cleanse der den egentlig er og hvordan den virker, nu hvor jeg har skrevet om både wrappen og kaffen..

Cleansen er sådan en drik der kommer i 4 flasker, du drikker to om dagen en om morgnen inden morgenmad og en om aftnen inden aftensmad. Det smager virkelig af ad, men de hjælper og virker som de skal.

Det cleansen går ind og gør er at den går ind og renser ud i din tarm og får din tarmfunktion i gang og tro mig hvis du har spist junkfood, så virker den ekstra godt! Første gang jeg prøvet den fik jeg godt nok renset ud, altså jeg troede virkelig ikke man kunne skide SÅ meget på en dag, men jojo det kunne man, følte til sidst jeg havde tørret røv i sandpapir (undskyld jeg er så direkte!) måtte have manden ned efter noget til at dulme røv smerterne med, han kom hjem med baby zink savle, men Hey den virkede. Den første dag var den værste, men den sidste dag var ikke så slem, for nu var der renset ud. Det gode ved cleansen er at du for renset ud og du for øvet dig i at drikke massere af vand, jeg tror aldrig i mit liv jeg har drukket så meget vand som jeg gjorde i de to dage der! Ulempen (for nogen) er at du for ræser røv og skal skide hver gang du er ude og pisse (nej, man skider ikke i bukserne rolig nu)..

Jeg elsker cleansen selvom jeg sys den smager af lort, for den virker og den er effektiv og man for sq renset ud i systemet hvilket er rigtig godt at gøre engang imellem..

XX

XOXO ML

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine yndlings serier lige nu..