Dag 1 som ung mor..

Hvordan mødte Mathias og jeg hinanden?

Halløj…

Puuh, jeg har fået en forespørgsel på at fortælle om hvordan jeg mødte min kæreste Mathias.. Haha, altså det er en god historie trust me, meen altså måske ikke lige den heelt rigtige af fortælle hvis der sidder nogen under 18 eller i hvert fald under 16..

Nå, men here goes..

Vi mødte hinanden for snart 6 år siden (shit allerede så lang tid!), vi var teenagere dengang og vi var lige begyndt at gå i ”byen”, jeg var på diskotek i Otterup (lille by på Nordfyn) sammen med en af mine gode veninder. Der var fri bar, høj musik og damn om vi følte den, vi elskede at feste sammen og vi havde det altid sjovt! Vi var et par drinks (eller 10) inde da to gutter kommer over og snakker med os, efter at have snakket med dem i omkring 5-10 min. Spørger de om vi ikke vil med over til deres bord og resten af deres venner, det blev vi enige om at det ville vi gerne, vi går med over på den anden side af danse gulvet. Vi bliver præsenteret for de andre, en af de andre drenge jeg bliver præsenteret for er Mathias, vi falder efter lidt tid i snak. Min veninde og jeg vil gerne ud og have lidt frisk luft, jeg spørger om han vil med og det ville han gerne, vi går alle ud og står og snakker lidt. Ret hurtigt forsvandt min veninde indenfor igen, hun syntes det var for koldt at stå udenfor. Jeg spøger Mathias om han ikke vil med ud og gå en tur og snakke lidt. Vi ender omme bag den lokale Kvickly, vi flirter for vildt og ja, det ene tager sku lidt det andet. Vi kysser og ja, så kan man tænke sig til resten, vil så sige jeg kan ikke huske særlig meget andet fra den aften/nat for jeg var meega stiv hahaha. Jeg ved bare at vi forsætter med at skrive sammen efterfølgende og ser lidt til hinanden. Så kommer der et tidspunkt hvor vi ikke snakker sammen i lidt lang tid, vi begynder så at skrive sammen igen efter at have mødt hinanden i byen på J-dag.

Fast forward 5 år, begynder vi at finde ud af at vi gerne vil mere end bare og være venner. Nu står vi snart 6 år senere og om ikke så længe har vi været kærester i 1 år, det føles så meget længere og jeg har elsker hvert minut og glæder mig til så mange flere dage, timer og minutter med ham.

Han er det modsatte af de fyrer jeg har været sammen med før, vi er så forskellige men på så mange måder også virkelig ens. Vi elsker hinanden, vi har det sjovt sammen, vi respektere hinanden og ja, vi er os..!

Jeg vil aldrig se tilbage, men kun frem. Jeg har fundet ham jeg skal være sammen med og jeg behøver ingen andre end ham..

XOXO

21192314_10211897201658874_6426503486535555847_n

XOXO ML

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 1 som ung mor..