Musthaves shoes and bling..

Hvordan er det at bo sammen med fyr..

Hey Ladies.

Tænkte jeg ville skrive et indlæg om hvordan det er at bo sammen med en fyr, som man ikke er kærester med.. Jeg er nemlig for snart en måneds tid siden flyttet sammen med min bedstekammerat. Jeg bliver rigtig tit spurgt om, hvordan det går at vi bor sammen, om vi kan enes osv. Forstår godt folk der kender mig godt, spørger hvordan det går at bo sammen haha. Jeg er nemlig ikke den nemmeste at bo sammen med, indrømmer jeg gerne.

Heldigvis bor jeg sammen, med min bedstekammerat som jeg har kendt i snart 5-6 år. Han kender mig ud og ind, nærmest bedre end jeg kender mig selv, og ved derfor jeg er nød til at have tingene på et bestemt måde og så slipper man jo så også for den diskussion (LOL).

Men må være ærlig og sige, at jeg faktisk ikke synes det er særlig svært at bo sammen med en fyr, vi har det sjovt. Vi bruger meget tid sammen når ingen af os har gæster på besøg, vi ser serie sammen og spiser sammen og sover faktisk også sammen. Det er vildt hyggeligt og så er det selvfølgelig meget smart når man lige skal have hjælp til at holde en hylde, når man skal måle med vaterpasset at han lige kan holde den haha, ja han er skut lige den handy type. Det er mig der har alt værktøjet her i huset, så ordner selv sådan nogen ting.
Men vi har valgt at fordele tingene, nok ikke ligefrem ligeligt ville nogen nok påstå, men for os der fungere det. Jeg har stå for alt der hedder rengøring, madlavning og tøjvask. Han for lov til at ordne have, når den tid kommer.

Så alt i alt, er det faktisk fint nok og stille og roligt at bo sammen med en fyr der kun er ens kammerat og ikke ens kæreste..

Så hvis nogen af jer nogensinde har overvejet hvordan det er, ja så ved i det nu 😉

XOXO ML

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Musthaves shoes and bling..