Hvad er det egentlig jeg laver?

Hvilke app’s bruger jeg til træning?

Hej alle sammen..

Jeg tænkte jeg ville lave et indlæg om hvilke app’s jeg bruger, når jeg træner både træner hjemme eller fitness center.

Jeg elsker at bruge de forskellige app’s eller hvad jeg kan finde på Google, til inspiration til træning. Jeg synes tit det lige kan være svært at finde ud af, hvad man skal lave og hvordan man bruger tiden bedst. F.eks. hvis man kun har en time at træne i, hvordan udnytter man så lige den tid bedst?

Jeg er helt vild med at bruge Fitness Worlds app, den er selvfølgelig bedst hvis man træner i centret, der er de vildt gode til at skrive hvad man skal lave, hvordan man skal lave det og i hvor lang tid man skal lave de forskellige øvelser.

En anden app jeg også godt kan lide at bruge til, trænings inspo er ItWorksOffice, den har så mange forskellige øvelser og der bliver langt nye op hverdag, hvilket jeg synes er fedt, for så er der en masse forskelligt man kan bruge når man træner..

Jeg bruger også Emily Skyes, trænings app hun laver også nogen vildt gode øvelser som man i øvrigt kan dele med andre at man har lavet og der ligger et nyt træningsprogram hverdag, med forskellige øvelser.

Der findes vildt mange app’s man kan bruge og jeg har brugt vildt mange af dem, men det er dem her jeg har på min telefon lige nu og dem jeg bruger lige nu..

En bonus er på It Works! app der kan man spin the wheel og optjene point som man kan bruge til at købe ting derinde. Jeg elsker alt hvor man kan vinde noget, haha. Jeg spiner the wheel gratis hverdag, for det er sku meget sjovt at se hvad man får.. 😀

Indeholder reklame (ikke nogen jeg tjener penge på)

XX

 

img_0508 img_0509 img_0510

XOXO ML

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad er det egentlig jeg laver?