Film og serier du SKAL se!

Hvad hører jeg lige for tiden?

Heej..

Lissom film og serier, er jeg også mega vild med musik. Seriusly har en playliste på Spotify med næsten 400 sange på.! Jeg ææælsker musik og kan simpelthen ikke gå en dag uden at hører musik. Om det er så er når jeg er i bad, er på vej ned til bussen eller vasker op. JEG HØRER ALTID MUSIK, på et eller andet tidspunkt af dagen. Der er heller intet federe end at finde en ny sang, som bare fanger en. Som man kan danse og synge med på..

Jeg er til lidt afhvert inde for musik. Jeg er vild med Hardstyle, Pop, R’NB og Dinsey sange  (Oh yeah, I like Disney music!) Så jeg tænkte jeg ville lave en liste over nogen af de sange jeg hører mest lige for tiden. Det gode ved min playliste er, der er noget for enhver smag! <3

Top 10 favorite songs on my Spotify playlist:
1. Comfortable – Kieran Alleyne
2. VLTJ – Tørfisk
3. Geronimo – Djämes Braun
4. Damer på lager – Jimillian
5. Golden – Lukas Graham ft. Brandon Beal
6. Walk this way – Aerosmith
7. Revolution – Diplo ft. ImanoS, Kai & Faustix
8. Bounce – Iggy Azalea
9. Cookie – R. Kelly
10. Hands to myself – Selena Gomez

Det her er lidt af de sange jeg hører for tiden. Hører som sagt rigtig mange forskellige og en blanding af lidt af det hele, men de her er dem som jeg hører meget lige pt.

Hvad kan I godt lide at hører? Og har I noget bestemt I lytter meget til? Let me no..

471267_393243537404316_1764916285_o

Billedet er fra min 16. års fødselsdag, hvor jeg leger DJ, haha 😛

XOXO ML

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Film og serier du SKAL se!