Me and my better half..

Hvad har jeg på i byen?

Tænkte lige jeg ville lave et indlæg om tøj/outfits..

Jeg går jo engang imellem i byen med veninder og venner, og jeg er som den eneste a mine veninde, hende der altid har kjole på i byen. Har jeg altid ligegyldig årstid.. Og ja, det er mega koldt når det er efterår/vintet, puuha. Men jeg for det simpelthen alt for varmt i bukser når jeg er i byen, specielt når jeg danser..

Så tænkte at jeg ville dele med jer, hvad jeg plejer at have på i byen..

XOXO ML

IMG_9802

Cardigan fra Vila Kjolen ved jeg li hvor er fra Samme med strømpebukser Strømper fra Hummel

Kjole fra H&M Sko fra JustFab

Kjole fra Sparkz Sko fra H&M

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Me and my better half..