Min træning..

Hvad gør man?

Hej everybody..

Vi har vist alle været i en situation hvor en af vores tætte venner eller veninder har det rigtigt skidt.. Idag fik jeg en besked fra en veninde om at hun havde prøvet på at begå selvmord igå aftes fordi, alting ramlede sammen for hende.. Hende og jeg skulle have været sammen her idag, så hun var rigtig ked af at måtte aflyse. Jeg må sige at det kom som et chok for mig, da jeg faktisk slet ikke vidste hun var så ked af det. Men hun synes bare alting blev for meget igår da hendes farmor ligger indlagt på sygehuset og en person der ikke forstår at lade hende være er begyndt at kontakte hende igen. Jeg synes det er så synd for hende og ville da også ønske jeg kunne gøre med for at hjælpe hende.

Men det fik mig faktisk til at tænke på, hvad gør man egentlig i sådan en situation? Jeg har prøvet det før med en anden veninde, så jeg vidste egentlig godt hvad man skal sige og at det bedste man kan gøre for vedkommende er bare at være der og støtte. Jeg var en del yngre da min anden veninde første gang førsøgte selvmord og kan huske hvor svært det var at forstå hvorfor hun havde gjort det. Hun gik efter det igennem en masse, men den dag idag har hun det bedre..

Vi hører ofte i nyhederne eller ser det på FB når en begår selvmord, jeg synes altid det er så trist, er det selvfølgelig også når folk dør af andre ting alt fortidligt. Men det for mig altid til at tænke på hvor heldig jeg er. Det er så vigtigt for mig at lade mine tætteste veninder, venner og familie vide at jeg altid er der for dem. For det er folk nød til at vide at der er nogen der holder af dem, så de ikke føler sig alene og ikke føler at der ingen grund er til at leve. Det gør mig faktisk rigtig ked af det at min veninde igår ikke havde lysten til at leve mere.. Men hun for heldigvis en familie der er der for hende og for den hjælp hun har brug for..

Men det jeg egentlig ville frem til er, at man er der for hinanden og passer på hinanden.. <3

XOXO ML

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min træning..