Dag 1 som ung mor..

Hvad er det egentlig jeg laver?

Hej alle sammen..
Jeg kommer lige med et mindre surt opstød, jeg fik igår en kommentar på min indlæg om bodywrap om at det er noget fis der ikk virker og af det er pyramidespil! Der siger jeg STOP! for det første så er det ikke snyd It Works! er de eneste på markedet der har en bodywrap der faktisk virker og der bruger en creame derindeholder ting der hjælper til at stramme huden op! For det andet er pyramidespil ulovligt i Danmark, så NEJ det er ikke det jeg laver! Jeg tjener f.eks. ikke penge hvis man kommer under mit team, jeg tjener kun penge hvis jeg sælger produkter. It Works! har valgt at lave Network Marketing i stedet og på den måde sparer penge på af lave reklamer, fordi der er vi som distributører reklamer i os selv! Så nej, jeg sælger hverken magi eller fis eller lort. Det virker, jeg bruger selv produkterne og jeg kan se på mig af de virker. Selvfølglig er det ikke en løsning uden at man gør noget for det. Man er nød til selv at gøre ting for det, hvis man vil tabe sig, må man også arbejde for det. Så læs lige på lektien inden du tror jeg sælger fis og lort og jeg laver IKKE noget ulovligt!!!

Det var mit sure opstød.. Undskyld at det var nødvendigt, men jeg vil ikke beskyldes for at lyve eller lave noget der er ulovligt.!

XOXO ML

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 1 som ung mor..