Sådan måler jeg mine resultater..

Fødselsberetning, 04/2015..

Hej alle sammen..

Har I læst mit sidste indlæg? Ung mor & depression. Dem skal I nok høre mere til. Jeg har en masse på hjertet. I dag handler det om min fødsel af min datter. Egentlig pga. min læge tror den spiller ind over min depression. Læs med – den ikke “almindelig”.

Det var en fredag i april måned, og jeg var gået 10 dage over termin. Morgen stod på selvforkælelse inden turen gik til OUH.

Jeg skulle mødes med min mor, som jeg skulle have med. Den dag skulle jeg: Scannes & vi skulle aftale, hvornår jeg skulle sættes i gang, hvis den her fødsel ikke begyndte af sig selv. Inden vi begyndte at lave aftaler med nogle, skulle jeg lige ligge med CVR, ca. 30min. Bare så de kunne følge med i babys rytme, og holde øje med, om jeg fik veer. Lige inden scanneren blev lagt, tjekkede jordemoderen hvor åben jeg var.

Jeg var: 4,5cm åben + ingen livmoderhals.

Scanneren blev lagt: 10.30 – og 10.45 fik jeg den første ve. Veerne tog til, og efter at ha’ ligget godt en time med scanner, kommer der en jordmoder ind, og siger “Jamen, du har utrolig mange plukveer, men det er ikke nok. Så tag du bare hjem. Der kan godt gå 5-6 timer før der sker yderligere.” Min kæreste var faktisk lige trådt ind ad døren til min stue.

Godtroende som jeg var, tog jeg hjem, eller faktisk kørte min mor & jeg i MC.Drive, så hjem til min mormor & morfar – hvor jeg kunne gå hjem fra.

Min kæreste cyklede ud til hans mor – hvilket jeg faktisk bad ham om at gøre.

Jeg var hjemme omkring 13.30. Min mor var taget hjem. Jeg lagde mig på sofaen. Efter 5min. hjemme, bad jeg min mor komme over til mig igen – og jeg skrev til min kæreste, han godt kunne vende snuden hjemad igen. Jeg gik i bad med en ve-tid på: 1-2min. imellem & 30sek. varighed – og med tøj på, på min overkrop.

Kl. 14.00 (og ja, så tiden – for sad med min telefon) sad jeg på wc’et, og som jeg rejste mig, så gik vandet – som et vandfald. Jeg panikkede en smule, fik råbt til min mor, at jeg “troede” vandet var gået.. Min kæreste kom ind ad døren, som vandet var gået.. Han ville gerne hjælpe mig op fra toilettet – men jeg følte VIRKELIG jeg skulle skide… Pressede lidt, og kunne nu godt mærke, at det altså ikke var en lort det hér, haha!

Min kæreste fik mig ned at ligge på gulvet, hentede en tør trøje og fik mig i den – fremfor den våde. Min mor gik kort, da hun også lige skulle sørge for penge til mad til min bror. Ind kom min farmor. Min kæreste var ved at tilkalde Falck nu, for vi ville ikke nå ind på OUH.

14.15 blev en velskabt pige, på 52cm & 4130g. født. Min farmor agerede jordmoder, og min kæreste sad som støtte.

Det hele gik sindssyg stærkt, men i dag er jeg så stolt af dem, der var der for mig midt hele scenariet. Falck ankom 5 min efter, at den lille pige blev født.

Hele forløbet tog fra første ve: 3,5t.

Fra vandet gik: 15min.

Presseperiode: 4-5 min. (3 pres)

Xx S

babyfoedder

XOXO ML

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan måler jeg mine resultater..