Familie tid igår

Film og serier du SKAL se!

Heej..

Jeg er en kænpe fan af både film og serier.. Og har efterhånden været godt rundt i film/serier universet og set lidt af hvert, så efter min egen (og nok mange af mine venners) mening, burde jeg være kvalificeret nok til at kunne fortælle hvad der er godt at se.

Jeg er ikke en dem som kun er til en bestemt genre jeg kan lide at se det meste. DOG bryder jeg mig virkelig ikke om at se gyserfilm, det er way to scary for me.! Så det springer jeg helst gerne over!

Så jeg tænker jeg vil lave en liste for mine 5 yndlings film og mine 5 yndlings serier. Og det er nogen jeg helt 100 vil anbefale at man ser. Jeg vil også skrive hvor man kan se dem henne eller evt. købe dem, hvis de ikke ligger online.

5 yndlingsfilm:
1. Moulin Rouge
– Kan ses på Viaplay.dk og Netflix.dk
2. Sound of music
– Kan ses på Viaplay.dk
3. Titanic
– Kan ses på Viaplay.dk
4. Fast 7 (kan faktisk lide dem alle sammen men nu skriver jeg kun den ene)
– Fast 7 kan ses på Viaplay.dk og resten af filmene kan købes her: http://cdon.dk/film/fast_%26_furious%3a_1-7_box_(7_disc)-33456610
5. Mulan (Jeg eeeelsker Dinsey-film så den var nød til at komme med)
– Mulan 1 og 2 kan ses på Viaplay.dk

De 3 første film er jo helt vildt store klassikere! Moulin  Rouge var også inspirationen til min første tatovering..

5 yndlingsserier:
1. Friends (for hvem kan ikke lide Friends?)
– Kan ses på Netflix.dk og Viaplay.dk
2. Pretty Little Liars
– Kan også ses på både Netflix.dk og Viaplay.dk
3. One Tree Hill
– Kan købes her: http://cdon.dk/film/one_tree_hill_-_the_complete_series_(49_disc)-20967271
4. Bones
– Kan ses på Netflix.dk
5. N.C.I.S
– Sæson 6-7 kan ses på Viaplay.dk og serien kan købes her: http://cdon.dk/film/ncis_-_sæson_12_(6_disc)-27512081

 

Jeg har også mange andre serier jeg elsker at se og har set mange gange, men det her er serier jeg har set flest gange og stadig følger med i..
Jeg ser også Greys Hvide Verden, men det gør de fleste jo, så den kom altså ikke lige med på.. 😉

 

Linkesene er ikke affliate links, dvs. jeg tjener ikke penge på at i åbner dem.

XOXO ML

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Familie tid igår