Playin' tourist on a hangover saturday..

Feminisme 4.0

Hey Ladies..

Her i onsdags 8. Marts var det Kvindernes Internationale Kampdag, hvilket jo faktisk er rigtig vigtig dag at huske og fejre (om man vil). Det synes jeg i hvert fald personligt at det er, det markere en masse ting for os kvinder. Det markere alle de kvinder der oppe igennem tiden, har kæmpet for at vi kvinder i dag, har de rettigheder vi har. At vi har mulighed for at tage kørerkort, få et arbejde og at vi er nogenlunde lige med mænd. Grunden til at jeg skriver nogenlunde, er fordi vi stadig på mange punkter ikke er lige med mænd, vi har stadig ikke muligheden for at få de samme direktør stillinger eller for at få samme løn som mænd og fordi rigtig mange mænd ser os som sexobjekter (ikke alle men mange). Det er stadig en kamp vi kvinder kæmper for den dag i dag.

Men grunden til mit indlæg er faktisk, at jeg som nok også rigtig mange andre følger #GirlSquad, bestående af Louise Kjølsen, Nikita Klæstrup og Ekaterina Krarup Andersen. Jeg må sige jeg synes virkelig de er nogen seje kvinder, de kæmper virkelig en kamp for os kvinder, de gør virkelig meget for at reclaime deres sexualitet og deres ret til at være sexede uden at det betyder at mænd automatisk har en ret til dem. Det synes jeg virkelig er en kamp der er værd at kæmpe. Men jeg opdagede så efter at have delt en blog indlæg af Louise Kjølsen aka. Twerk Queen, at der var rigtig mange deres synes at de var medieluder og diverse andre ting, at de kun gør som de gør for opmærksomhed og må sige jeg ente i et par diskutioner med et par andre piger. De kunne på ingen måder, se hvordan de kæmper for os, de mente at de jo bare gør det for promovere dem selv og komme i medierne.

Jeg må sige at det kommer som et kæmpe chok for mig at, vi kan være så lede mod vores eget køn og så ensidet at vi ikke kan eller vil se, når andre af vores køn prøver at kæmpe en ret vigtigt kamp for os. De mente ikke at det var særlig vigtigt at kæmpe for at vi kvinder kan have retten til at klæde os som vi vil uden at vi skal gøres til seksuelle objekter, at det vare mere vigtigt at kæmpen for ligestillingen osv. Men jeg synes godt nok at de unge piger, misforstår noget. For hvordan skal vi kunne kæmpe en kamp for ligestillingen uden at kæmpe for vores ret til vores egne kroppe og sexualitet? Vi er nød til at være respekteret af mænd (og andre kvinder) uanset vores påklædning for at kunne være lige med dem.

Det kan ikke passe at vi lever i det 21. Århundrede, men at de fleste mænd stadig mener at de kan gøre krav på også, som om de ejer os fordi vi vælger vores frie ret til at klæde os som vi vel. Jeg vil gerne kunne klæde mig sexet, tage sexede billeder uden (nogen) mænd automatisk tror at de betyder jeg vil have sex med dem.

Derfor synes jeg faktisk det er pisse vigtigt kæmp Girl Squad kæmper! Jeg støtter dem sq hele vejen og det burde andre unge kvinder også!

“We must stand united and fight together and not fight amongst each other. We are stronger together than apart..”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Playin' tourist on a hangover saturday..