Hvorfor spiller jeg tit Candy Crush spillende?

Familie tid igår

Halluu..

Igår blev det meste af min dag tilbragt med min familie, da min farmor desværre stadig ligger indlagt på hospitalet efter der opstod komplikationer efter hendes hofte operation i torsdags. Så igår var jeg nede og besøge hende sammen med min far, min faster, min fætter og min storesøster og lillebror. Det var godt nok hårdt at se hende ligge der og hun ikke rigtig kunne se at det var mig. Efter vi havde været nede og besøge hende inviterede min far, mine søskende og jeg ud at spise. Vi valgte at tage på Mama’s inde i Odense, det var rigtig hyggeligt og lækkert. Der blev snakket og spist, jeg opdagede en masse om dengang mine forældre blev skilt som jeg faktisk slet ikke vidste..

Sådan en dag, sætter virkelig tingene i persepktiv for en. Som min lillebror sagde, det bringer folk sammen når der sker ting som det her.

IMG_9292

Love your family, I do.. <3 (gammely billede af min lillebror og lillesøster)

“Family is not an important thing, it’s everything..”

XOXO ML

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor spiller jeg tit Candy Crush spillende?