Stationen på Kanal 5

Close up and personal..

Heej folkens.

Tænkte jeg ville skrive et lidt mere personligt indlæg til jer, så det her indlæg kommer til at handle om mobning, da det er meget tæt på mig. Jeg blev mobbet basicly hele vejen igennem folkeskolen, så jeg ved om nogen hvordan det føles når hele “verden” er imod en. Det var virkelig hårdt og det gjorde det endnu mere uudholdligt at komme igennem folkeskolen, men jeg kæmpe og jeg var stærk. Der var også dage hvor jeg hellere ville være hjemme fordi at jeg ikke kunne klare en dag i skolen. Jeg endte også ofte med at tage hjem fra skole, jeg hadede det virkelig. Jeg var dog en af de mere “heldige” hvis man kan sige det sådan jeg er aldrig meget udsat for fysisk mobning, men det psykiske kan dog også være meget slemt. Det har hjulpet mig meget at jeg havde venner og familie der var der for. For lærerne gjorde ikke meget for at gøre noget ved det. Det var ligegyldigt hvor mange gange man gik til dem.. Da jeg blev ældre blev jeg bedre til at forsvare mig selv og andre. Jeg var for 4 år siden ca. med til Vi Unges Stop mobning kampagne i KBH, og det var så vigtigt for at være med der, da jeg vil gøre alt for at stoppe mobning.. Det var en fed oplevelse, jeg blev også interviwet at TV2, desværre kan jeg ikke finde klippet længere..

Jeg synes virkelig der burde gøres mere ved mobning end der gør! Jeg synes man burde uddanne lærer i hvordan man håndtere sager med mobning, for rigtig mange lærer ved ikke hvordan de skal håndtere mobbe sager. Man kan gøre så mange ting for at undgå mobning, og man er nød til at gøre alt man kan for det..

Vi Unges kampagne Stop mobning blev stablet på bene efter Amanda Todd fra USA begik selvmord, jeg brugte hende som emne til min mundtlige engelsk eksamnen. Da hun passede godt til vores emne. At læse om hendes historie og se den film hun lagde på Youtube ramte sq hårdt og den for en til at indse hvor forfærdelig vi unge kan være mod hinanden..

Har nogen af jer oplevet at blive mobbet eller kender nogen der er blevet mobbet.

Fortæl mig om det.. og husk:

What dosen’t kill you, makes you stronger..

560672_4196645047844_1681040538_n

Alle der deltog til Stop mobning kampagnen. <3

XOXO ML

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stationen på Kanal 5